Behandeling

patient second opinionEr is bij u een diagnose gesteld en misschien al een behandelplan opgesteld of een operatie ingepland. U heeft nu waarschijnlijk behoefte aan vertrouwen. Royal Doctors helpt u daarbij door de kortste weg te wijzen naar de beste behandeling door de beste specialist. Dat doen we door de juiste vragen te stellen, medische rapporten op te vragen en onmiddellijk actie te ondernemen. Dankzij onze persoonlijke contacten met specialisten en ons wereldwijde netwerk van onderzoekscentra kunnen we al onze patiënten binnen zeer korte termijn van de gewenste dienst of onderzoeken voorzien. De beste zorg bestaat uit een juiste diagnose, behandeling door een topspecialist, in een ziekenhuis waar de modernste technieken gebruikt worden en gevolgd door een optimale en persoonlijke nazorg.

Uw behandeling via Royal Doctors is van A tot Z geregeld:

  • Opvragen medisch dossier
  • Afspraak maken met de behandelend specialist
  • Opvang en inschrijving in het ziekenhuis
  • Begeleiding tijdens consulten
  • Begeleiding van evt. aanwezige familie/vrienden

Omdat we sterk geloven in Personalised Healthcare, zijn onze diensten altijd op uw wensen en situatie afgestemd. Bij Royal Doctors wordt u vanaf het eerste contact tot het laatste medisch rapport persoonlijk begeleid door onze eigen ervaren medewerkers.

Verzekering
Binnen Europa bent u vrij om behandeld te worden door een specialist of behandelcentrum naar eigen keuze. Wel heeft elke zorgverzekering in Nederland daar regels voor opgesteld. Afhankelijk van de polis wordt in het buitenland een percentage vergoed van de kosten van eenzelfde behandeling in Nederland. De vergoeding van kosten van een reguliere behandeling via Royal Doctors zijn altijd gebaseerd op het gemiddelde Nederlandse standaardtarief (DOT).

Wij zorgen er samen met uw zorgverzekeraar voor dat alles geregeld wordt en vooraf duidelijk is, wanneer u voor een medische behandeling in het buitenland wordt behandeld. Dan kunt u zich volledig richten op uw herstel of behandeling.

Bewezen resultaten 
Royal Doctors werkt alleen samen met artsen die bewezen technieken hanteren. Om te weten welke dokter een bepaalde behandeling het best onder de knie heeft, halen we informatie uit studies, bij beroeps- en vakverenigingen en uit de verslagen van het Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) waar de producenten van medische apparatuur, werktuigen en medicijnen hun goedkeuring moeten krijgen.

Zo start een behandeling :

  • U neemt contact op met Royal Doctors, of u laat uw arts of zorgverzekeraar contact opnemen;
  • Wij vragen uw medisch dossier op en zoeken naar de juiste specialist(en) voor uw case;
  • We zoeken het juiste ziekenhuis voor uw case en leggen een afspraak vast.

Neem contact op met de Royal Doctors Nederland voor meer informatie over uw behandeling.