Royal Doctors in uw polis

RD en uw polisIndien u Royal Doctors dekking in uw verzekeringspolis heeft, dan kunt u gebruik maken van de diensten van Royal Doctors. Wij zorgen er samen met uw zorgverzekeraar voor dat alles geregeld wordt wanneer u voor een medische ingreep in het buitenland wordt behandeld. Dan kunt u zich volledig richten op uw herstel of behandeling.

De behandeling
De module Royal Doctors in uw polis biedt u toegang tot alle topspecialisten en ziekenhuizen uit het wereldwijde netwerk van Royal Doctors. En door gebruik te maken van dit netwerk kunt u bij deze artsen en medische centra snel terecht. Lees meer over behandeling

Werkwijze
Om een behandeling of advies via Royal Doctors aan te vragen neemt u op met uw zorgverzekeraar om te vragen naar de dienst Royal Doctors.

Geen extra kosten
U ontvangt geen facturen voor de behandeling; de betalingen worden rechtstreeks afgehandeld door Royal Doctors en uw zorgverzekering.

Eigen risico
In Nederland is wettelijk bepaald dat iedereen elk jaar de eerste € 385,- (2016) aan het totaal van zorgkosten zelf betaalt voordat de verzekering deze vergoedt. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering en is (meestal) ook van toepassing op buitenlandzorg via Royal Doctors.

Verschillende verzekeraars bieden de bemiddeling via Royal Doctors al aan
FBTO LogoFBTO biedt als enige zorgverzekeraar een zorgverzekering op maat. U stelt uw verzekering zélf samen uit de basisverzekering (naturapolis of restitutiepolis) én meerdere aanvullende modules. Hiermee kunt u kiezen om meer of minder te verzekeren. Zo maakt u maatwerk van uw zorgverzekering en weet u zeker dat u alleen betaalt voor de zaken die u écht nodig hebt. De meeste modules kunt u het hele jaar door aanzetten. De modules blijven altijd aanstaan tot en met 31 december. Lees meer over de verzekeringen op www.fbto.nl.

Aevitae LogoAevitae is een volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemersvoorzieningen. Aevitae levert maatwerk voor zowel de onderneming/instelling als de consument. De Aevitae zorgverzekering biedt u unieke voordelen. Lees meer over de verzekeringen op www.aevitae.com of vraag uw verzekeringsagent.

ergatis-logo  Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Ergatis is gespecialiseerd in het medisch objectiveren van gezondheidsklachten en daarmee samenhangende beperkingen om te functioneren. Dat biedt duidelijkheid over ziekte en arbeidsongeschiktheid, en geeft richting aan de juiste oplossingen. Bijvoorbeeld in geval van een onduidelijke diagnose of prognose, twijfel over adequate behandeling en benutbare mogelijkheden, stagnatie van herstel of bij behoefte aan een second opinion. Royal Doctors levert second opinion bij complexe medische aandoeningen door internationaal toonaangevende specialisten. Waar nodig organiseert Royal Doctors ook de behandeling in het buitenland.