Waarden

Bloeddruk“Uw gezondheid is topprioriteit voor Royal Doctors. Daarom stellen we hoge eisen aan onszelf. Alle diensten voldoen aan vijf waarden. “

Kwaliteit
Royal Doctors zoekt voor u de best mogelijke arts(en). Dat gebeurt aan de hand van een strenge selectieprocedure. De artsen kunnen in uw eigen land gevonden worden, maar dankzij een wereldwijd netwerk, kan Royal Doctors u ook bij topspecialisten in het buitenland brengen.

Onafhankelijkheid
Royal Doctors heeft geen permanente overeenkomsten met artsen, ziekenhuizen of farmaceutische bedrijven. Op basis van onafhankelijke onderzoeken worden de beste specialisten geselecteerd. Deze kwaliteitsonderzoeken worden doorlopend uitgevoerd; uw gezondheid is in handen van de beste artsen van vandaag, niet die van gisteren.
Uw eigen arts krijgt na afloop van de behandeling het volledige medische rapport toegestuurd. U kunt de resultaten dus in alle rust en vertrouwen met uw eigen arts bespreken.

Objectiviteit
Royal Doctors maakt een duidelijk onderscheid tussen adviserende en behandelende artsen. Specialisten die u een second opinion geven, weten vooraf dat ze niet de behandelende arts zullen zijn. De adviserende arts heeft daarom maar één belang en dat is uw gezondheid. Dat is uw garantie voor objectiviteit.

Persoonlijk
Dankzij onze contacten met de belangrijkste, internationale artsenorganisaties en onze eigen medische expertise, krijgen wij snel zicht op uw persoonlijke wensen en noden. Ons wereldwijde netwerk zorgt ervoor dat we onmiddellijk bij de juiste arts uw afspraak kunnen vastleggen.

Maatwerk
Royal Doctors is een groot voorstander van personalised healthcare. Uw behandeladvies maken wij daarom altijd op maat. Een aandoening is immers nooit voor twee mensen helemaal hetzelfde. Daarom bespreken we vooraf, met u én uw arts, alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Royal Doctors maakt werk van uw gezondheid.