Wat doen we?

RD en uw polisRoyal Doctors zorgt ervoor dat u de beste medische zorg krijgt. Dichtbij waar mogelijk, wereldwijd waar nodig. Wanneer een behandeling of second opinion in het buitenland voor uw gezondheid de beste oplossing is, dan zet Royal Doctors alles in werking om die behandeling of second opinion te realiseren. Wij zorgen er samen met uw zorgverzekeraar voor dat het gehele proces van een medische behandeling of second opinion – in Nederland of in het buitenland – volledig wordt geregeld. Dan kunt u zich volledig richten op uw herstel of behandeling.

Deskundige begeleiding
Royal Doctors heeft eigen ervaren medewerkers die u van A tot Z begeleiden en die u alle zorg uit handen nemen. Het enige dat u hoeft te doen is bij uw arts aangeven dat u een behandeling of second opinion in het buitenland overweegt. Vraag uw arts contact op te nemen met Royal Doctors en het gehele proces wordt in gang gezet. Kijk ook even in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om te weten welke zaken wel en niet zijn verzekerd.

Royal doctors is uw gids in de complexe medische wereld. U staat centraal en uw gezondheid gaat ons aan het hart.

Kijk ook bij Behandeling, Second Opinion en Ons proces. Wil u meer weten, vraag dan meer informatie bij Royal Doctors aan.

Royal Doctors in Nederland maakt onderdeel uit van Royal Doctors Internationaal.

Royal Doctors maakt werk van uw gezondheid.